Till toppen

Inloggning

Här loggar du in med ditt universitetskonto. Gå vidare via länken för att välja universitet och logga därefter in med ditt vanliga konto. Du som saknar konto kan logga in via extrainloggningen nedan.

Till universitetsinloggningen

Du som saknar ett konto vid universitetet kan ha fått en egen inloggning. Ange den i formuläret nedan eller kontakta stipendier@uu.se för att få ett konto.

Välj lärosäte och ange sedan användarnamn och lösenord för ditt studentkonto eller konto som anställd vid universitet eller högskola. Du som inte har ett universitet- eller högskolekonto, men har rätt att söka stipendier, kan få ett konto av Stipendiekansliet för att sedan logga in via "Extrainloggning". Kontakta i så fall stipendier@uu.se. Tänk på att beställa kontot i god tid, minst ett dygn före sista ansökningsdag!

Så länge ansökningstiden inte har gått ut kan du logga in på ansökan hur ofta du vill för att lägga till, ändra och ta bort information. Glöm inte att spara dina ändringar. För att din inskickade ansökan ska uppdateras med ändringarna måste du skicka in ansökan på nytt.

Kontrollera din e-post när du har skickat in din ansökan. Om du inte har fått ett bekräftelsemail har din ansökan inte nått Stipendiekansliet och räknas inte som inlämnad.

När alla stipendiebeslut är klara får samtliga sökande ett meddelande skickat till den e-postadress de angivit i ansökan.

Om inget annat anges i stipendiekraven tilldelas stipendier endast studenter och forskare vid Uppsala universitet.


Tid för deadline är alltid klockan 17:00. Ansökan måste vara inskickad före klockan 17:00 det aktuella datumet för att den ska bli behandlad.

För att hantera stipendieansökningar lagrar universitetet information när du loggar in samt när du ansöker om ett stipendium.